Logo UE EBO365 logo
Wybierz język:

OSTRZEŻENIE OD GODZ. 10:00 DNIA 18.01.2018 R. DO GODZ. 04:00 DNIA 19.01.2018 R.  PROGNOZUJE SIĘ WYSTĄPIENIE ZAMIECI I ZAWIEI ŚNIEŻNYCH, SILNEGO WIATRU O ŚREDNIEJ PRĘDKOŚCI OD 35 KM/H DO 45 KM/H, Z PORYWAMI DO 100 KM/H, W PARTIACH SZCZYTOWYCH GÓR DO 140 KM/H PRAWDOPODOBIEŃSTWO WYSTĄPIENIA ZJAWISKA: 90%

Filmy video Kalendarz wydarzeń

INFORMACJA O WYNIKACH NABORU NA WOLNE STANOWISKO URZĘDNICZE – PODINSPEKTOR DS. KSIEGOWOŚCI

INFORMACJA O WYNIKACH  NABORU NA WOLNE STANOWISKO URZĘDNICZE – PODINSPEKTOR DS. KSIEGOWOŚCI

W URZĘDZIE MIASTA I GMINY MIĘDZYLESIE

Burmistrz Miasta i Gminy Międzylesie informuje, że na podstawie art. 15 ust. 1 ustawy z dnia 21 listopada 2008 roku o pracownikach samorządowych (Dz. U. Nr 223, poz.1458) na stanowisko urzędnicze – podinspektor ds. księgowości w Referacie Finansowym Urzędu Miasta i Gminy Międzylesie przyjęta została oferta

Pani Julity Dudek, zam. Międzylesie

Uzasadnienie

Wybrana kandydatura spełnia wymagania wyszczególnione w ogłoszeniu o naborze, w związku z powyższym postępowanie konkursowe zostało rozstrzygnięte.

Burmistrz
                                                                                    (-) Tomasz Korczak

Międzylesie, 03.04.2014 r.

Urząd Miasta i Gminy w Międzylesiu ul.Pl. Wolności 1 tel.: 74 8126-327 faks: 74 8126-126 urzad@miedzylesie.pl